Big game fishing

Big game fishing

The catch of a lifetime

Big game fishing sjajan je spoj adrenalinskog sporta, šahovske strpljivosti te boravka u prirodi. Zanimanje za ovaj sport iz godine u godine raste među ljubiteljima aktivnog odmora, a hrvatska je obala savršeno igralište za ovu vrstu morskog ribolova. Hot spot. Jadransko je more zbog nekoliko razloga jedna od vrhunskih europskih destinacija za big game fishing, i to tijekom cijele godine. Pravi ribolov 365.

 

Za početak, bogato je ribljim fondom koji je zanimljiv ribolovcima. Gofovi, sabljarke, lampuge, pojedine vrste morskih pasa i njezino veličanstvo – plavoperajna tuna, čije se meso smatra jednim od najboljih u svijetu. Ova jadranska vrsta u Japanu ima gotovo kultni status, a u našem se moru nađe i kapitalaca teških i nekoliko stotina kilograma. Hrvatska je savršena cjelogodišnja destinacija za big game fishing i zbog povoljnih klimatskih prilika. Sunčanih je dana vrlo mnogo, vjetrovi su većim dijelom godine blagi, more je visoke čistoće, a temperature zraka omogućuju boravak na brodu čak i u jesenskim i zimskim mjesecima. Uz timski rad i savršenu ekipu na palubi Jadran pruža neslućene mogućnosti za vaše udice.

Joško Šupić / Big Game Croatia
Znanje, strpljenje, trud, snaga, upornost i prstohvat sreće ključni su sastojci za vaš ulov života. Probudite u sebi duh Hemingwayeva ribara Santiaga iz romana Starac i more i pustolovina može započeti. A ribarske priče kasnije možete podijeliti s prijateljima i na svim društvenim kanalima. Jer big game fishing nepredvidljiv je poput najnapetijeg trilera. Ishod je neizvjestan do samoga kraja…